CAELESTIA-rapporten

CAELESTIA-rapporten

volg ons op:

Op 29 augustus 1995 filmt Davey D. L. uit het Nederlandse Heerlen bij klaarlichte dag een merkwaardig object. Zelfs de lokale volkssterrenwacht wist met Davey's verhaal geen raad.


Auteurs: Wim VAN UTRECHT & Jan VAN EETVELT


(3,8 MB)

Tussen 1989 en 1992 werd België overspoeld door een golf van UFO-meldingen. Het gros van die meldingen was afkomstig uit de Oostkantons en uit Wallonië. Vaak werden driehoekige tuigen beschreven die bij het vallen van de nacht geruisloos en traag over het landschap zweefden. Jan VAN EETVELT onderzocht een zeldzame Vlaamse melding uit die periode. Een verklaring werd nooit gevonden.


Auteur: Jan VAN EETVELT


(6,2 MB)

Tijdens de herfst van 1999 was Dhr. D.W. met zijn gezin op vakantie in Tenerife (Spanje). Met zijn kleinbeeldcamera had hij enkele foto’s gemaakt van het hotel waar hij verbleef. Bij het inplakken van de foto’s in een album zag D.W. op één van de foto’s een ongewoon okerkleurig object.


Auteur: Wim VAN UTRECHT


(11,4 MB)

Op 1 juli 2003 zouden enkele jongeren een schotelvormig voorwerp boven het Oost-Vlaamse Kruishoutem hebben opgemerkt. Eén van de getuigen kon met een GSM-toestel twee foto’s van de vreemde schijf te maken. De waarnemingsplaats werd bezocht, de getuigen aan de tand gevoeld en de foto’s geanalyseerd.


Auteurs: Wim VAN UTRECHT & Frederick DELAERE


(39,5 MB)

Copyright © 2007 - 2021 Belgisch UFO-meldpunt  Alle rechten voorbehouden