contact

contact

Indien u vragen of opmerkingen hebt bij de werking van het Belgisch UFO-meldpunt, dan kan u steeds contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. 

Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een antwoord.


Waarnemingen kunnen enkel gemeld via ons meldingsformulier.


Tel: +32 477 820023

E-mail: info@ufomeldpunt.be
Meldpunt in de media


Op deze pagina kan u een overzicht vinden van alle artikels die over het meldpunt werden gepubliceerd, alsook van interviews gegeven voor radio en televisie.


Eigendomsrechten ©


Teksten:


Alle teksten op deze website zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van het Belgisch UFO-meldpunt. Bij elke gedeeltelijke of volledige overname van deze teksten moet worden vermeld dat het Belgisch UFO-meldpunt eigenaar is van de rechten. Dit moet gebeuren op de volgende manier:


Wanneer de tekst wordt overgenomen op een website, moet er een link worden gemaakt naar de website van het Belgisch UFO-meldpunt bij de eerste keer dat de naam Belgisch UFO-meldpunt voorkomt.


Uiteraard mag de overgenomen informatie niet onder een eigen copyright geplaatst worden.


Indien u een van onze teksten wenst over te nemen, neem dan contact op met: info@ufomeldpunt.be.


Foto's:


Voor alle afbeeldingen op deze website geldt een copyright. Zij mogen niet zonder toestemming worden overgenomen of gebruikt. Indien u één van deze beelden wenst te gebruiken, neem dan contact op met: info@ufomeldpunt.be.


Juistheid van de gegevens:


Wij hebben alle mogelijke inspanningen geleverd om de correctheid van de informatie op deze website te verzekeren. Toch kunnen wij geen enkele garantie bieden dat alle gegevens correct zijn. Het Belgisch UFO-meldpunt kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies die kan voortkomen uit het gebruik van deze website.


Externe links:


Op onze website vindt u links naar andere sites. Deze links zijn alleen maar aangebracht voor uw comfort. De inhoud van deze sites staat niet onder onze controle en wij kunnen op geen enkele manier de verantwoordelijkheid dragen voor de inhoud ervan of voor enig ander materiaal op deze sites, voor het gebruik van deze sites of voor de producten en diensten die op deze websites worden voorgesteld of verkocht. Wij kunnen dan ook in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor schade, rechtstreeks of onrechtstreeks, veroorzaakt door het gebruik van onze website of van sites die met de onze zijn gelinkt, ongeacht het feit of wij wel of niet gewaarschuwd zijn over de mogelijkheid van een dergelijke schade.


Voor alle vragen over de bescherming van uw privacy kan u terecht op de pagina van ons privacybeleid.